Blackboard migratie update 27 mei 2016

Migratie Info

Update 27 mei 2016, (English version below)

Beste Blackboard gebruiker,

Om verdere stappen te kunnen zetten in het herstel van de Blackboard functionaliteiten en het terugzetten van content is het noodzakelijk dat er technische wijzigingen worden doorgevoerd in het Blackboard systeem. Dit zal daarom zaterdagavond 28 mei van 18.00 – 19.00 uur niet beschikbaar zijn.

Team Blackboard

 

Zodra er de komende dagen nieuwe ontwikkelingen te melden zijn, ontvang je hiervan bericht via Dr. Blackboard en Zuydnet.


 

Dear Blackboard user,

Because of the need to restore functionalities, we need to proceed in making some technical adjustments to the Blackboard System. These will take place on saturday may 28th from 18:00 to 19:00. Blackboard will be unavailable in this short time frame.

Team Blackboard

If there are new developments in the next few days, you will receive this info through this site and ZuydNet.

 

 

Share