Help!: In mijn Content Collection zie ik eerst 4 rare mappen, wat is dit?

Bepaalde gebruikers ondervinden een klein hinderlijk probleempje als ze naar hun Content Collection willen gaan. Als ze op Content Collection klikken, of op “Mijn Inhoud”, dan komen er opeens 4 mappen te staan, namelijk “courses”, “institution”, “orgs”, en “users”. Wat is hier aan de hand?

Wat is het?

Dit is een kleine ‘bug’ die al een tijdje in het nieuwe Blackboard zit. Het is nog niet helemaal duidelijk waardoor dit wordt veroorzaakt en er wordt naar een oplossing gezocht. Tot die tijd is dit probleempje gelukkig wel heel makkelijk op te lossen!

De 4 mappen die sommige mensen als eerste zien

De 4 mappen die sommige mensen als eerste zien

Hoe werkt het?

Klik op de map “users”. Als het goed is zie je nu een nieuwe map met jouw Zuyd gebruikersnaam. Klik op deze map, en je zit in de “Mijn Inhoud” map!

Als je op “courses” klikt, kom je in de map met cursussen waarvoor je staat ingeschreven. Dit heeft hetzelfde effect als links op “Cursusinhoud” te klikken; zo heeft ook de map “orgs” dezelfde functie als klikken op “Organisatie-inhoud” aan de linkerkant.

Via de map “institutions” kun je terechtkomen in allerlei documenten die betrekking hebben op de school zelf; mappen waar je geen toegang voor hebt zullen echter aangeven dat ze leeg zijn, waarmee vertrouwelijke informatie beschermd blijft.

Share

Leave a Reply