Help!: Een verdwijnend menu

Een melding die de laatste tijd veel voorkomt is: ‘Mijn menu is weg’, ‘In een cursus zie ik alleen maar mededelingen’, of iets wat hierop lijkt. Hier wordt uitgelegd wat het probleem en de oplossing is.

Wat is het?

Het probleem zit als volgt in elkaar: als je naar een cursus gaat zie opeens alleen de homepage of alleen mededelingen. Dit komt door een simpel, maar verstopt knopje. Als je deze hebt ingedrukt, verdwijnt het menu van de cursus, en dit blijft ook zo als je naar andere cursussen gaat.

Hoe te gebruiken?

De oplossing is simpel: het knopje weer indrukken! Zoek daarvoor het knopje (zie afbeelding, hier zie je een voorbeeld van een ingeklapt en uitgeklapt menu) en druk hierop. Vervolgens komt het menu weer tevoorschijn en kun je gewoon weer werken in de cursus.

Ingeklapt menu - het pijltje

Het pijltje bij het ingeklapte/uitgeklapte menu.

 

Share

Leave a Reply