Configuratie cursuspagina; Content Collection

Deze blog is een onderdeel van een reeks artikelen over de configuratie van een cursuspagina. Het gaat over het eerste onderdeel: de Content Collection. De Content Collection bevat alle inhoud maar dan beter toegankelijk via de cursuspagina. Ook kun je meteen naar de inhoud van de cursus gaan en hoef je niet te zoeken in de Content Collection. Lees hier hoe.

Share

Wat is het?

De Content Collection in het configuratiescherm  is eigenlijk een snelkoppeling naar de mappen in de Content Collection. Je kunt hier de map vinden van de cursus waar je je in bevindt. Je eigen docenten map, de mappen van alle cursussen, de organisatie-inhoud en de institution inhoud. (zie voor meer informatie de blog over de Content Collection hier). Ook kun je hier zoeken naar bestanden.

Hoe te gebruiken?

Hetzelfde als de Content Collection; je kan bestanden toevoegen, verplaatsen, kopiëren, downloaden, hergebruiken en mappen maken. Alle bestanden in de cursuspagina komen in de map van de cursus, in de Content Collection.

Klik op ‘Configuratiescherm’ en vervolgens op ‘Content Collection’ om bij alle mappen te komen.

Voor meer informatie over de Content Collection, klik hier

Beperkingen

Zover bekend geen, het werkt hetzelfde als de Content Collection.

Het configuratiescherm menu

Het configuratiescherm menu

Voor meer informatie over de Configuratie van de cursuspagina, zie hier.

Share

Leave a Reply