Dropbox

In Blackboard 9 is de Dropbox verdwenen. Wat nu?

 1. De dropbox bestanden uit Blackboard 8 worden overgezet naar Blackboard 9, maar zijn niet terug te vinden in de gemigreerde cursussen. Er is een apart programma om deze bestanden op te halen. Meld je aan in Blackboard en ga naar http://blackboard.hszuyd.nl/webapps/blackboard/execute/ddb
  Je krijgt nu een lijst met per cursus of organisatie de Dropbox-bestanden.
 2. Het alternatief voor de dropbox is de Opdracht. Een opdracht kan worden gemaakt in een Inhoudsgebied. Kies in het menu ‘Beoordeling opstellen’ voor Opdracht.
Share

One thought on “Dropbox

 1. Beste ICT-er,

  n.a.v. het antwoord op mijn vraag over ‘Ephorus’, incident nr. 100331, had ik gehoopt d.m.v. het klikken op dit programma onderdeel mijn oude ‘Ephorus’ bestanden te kunnen bekijken.Dus NIET, helaas !! Het gaat hier om het wel of niet kunnen beoordelen over het behalen van herexamen punten, en de tijd dringt !!!

  Kan de ‘Magic-Service’desk in dit geval niet een wonder verrichten en die bestanden boven water halen, svp. De bettreffende studenten (en ik) zullen u behoorlijk dankbaar zijn !!

  M.vr.gr.,
  Resy Snijders

Leave a Reply